Bestil Køkkenchefens Forårsmenu ud af huset

Kr. 249,- pr. person v/ min. 30 voksne. Kr. 149,- pr. barn (2-12 år)

FORÅRSBUFFET

 Forret

Carpaccio med tomatrelish, parmesan, krydderolie samt kerner

Hovedretter

Svinemørbrad med pesto og serranoskinke

Fyldt kyllingbryst supreme med rygeostcreme

Bearnaisekartofler

Små ristet krydderkartofler hertil aioli

Salat med babyspinat, nødder, appelsin og æbler

Pastasalat med bacon og senneps/honning dressing

Salat med tomat, feta, agurk, rødløg og oregano

2 slag dressing

2 slags focaccia brød og smør 

Desserter

Cheesecake med bærgele

 Chokolade brownie m/ cremefraiche

Kr. 249,- pr. person v/ min. 30 voksne

 Kr. 149,- pr. barn (2-12 år)

 

Ring allerede nu til køkkenchef Henrik Pedersen på tlf. 75 50 91 40 eller send en mail på kolding@danhostel.dk

Menuen skal afhentes efter aftale på vandrerhjemmet Ørnsborgvej 10, 6000 Kolding