Aktiv naturoplevelser i Kolding

GÅ * LØB * MOUTAINBIKE * TRÆNE * MOTION * KRABBEFANGST * SKOVTUR *

Lige ved siden af vandrerhjemmet findes der mange små stier og trapper til dagens motion. Herefter kan man fortsætte turen rundt om Slotssøen på 1,5 km.

 

Den store naturoplevelse kan I få i Marielund skoven se folder her: marielund_folder_final (1)

Kombiner sjov og træning i træningspavillonerne ved Troldhedebanen mellem Marielundskolen og Troldhedevej hvor også sundhedsporet starter.

 

Tag børnene og fiskenette med til krabbefangst og krabbevæddeløb i Hejlsminde som  er en af Lillebælts perler og Kolding kommunes eneste kysthavn. På stranden er der opsat net til boldspil. Glem ikke den velsmagende isvaffel inden hjemturen.

 

Rundt om Hejls Nor går en markeret vandre- og cykelrute. Ruten er 12 km lang og består af en blanding af trampesti, etableret sti og asfaltvej. Du kan både gå og cykle turen, men på en 1,3 km strækning fra Åkærvej til Skovhusevej er det svært at cykle, men det er muligt at trække. Hejlsminde rundt om Noret

 

Hartesløjfen en cykel- og vandrerute på 12 km, der slynger sig fra Harteværket ad stier, broer og landeveje forbi Stallerup sø og Ferup sø og tilbage til Harteværket og Kolding Å.  Harteværket

 

 

 Foto fra Visitkolding.