PÅSKETILBUD

Vores dygtige køkkenchef Henrik er lige blev far for anden gang, det skal fejres STORT tillykke herfra.

Book 2 nætter dkr. 1050,- for 4 prs. incl. morgenbuffet 

PÅSKE TILBUD for hele familien mellem den 25.3 og  den 30.3  BOOK tilbud her 

2 overnatninger incl. kæmpe børnevenlig  morgenmadsbuffet og linnedpakke

  • 2 voksne og 2 børn u/18 Dkr. 1050
  • 2 voksne og 3 børn u/18 Dkr. 1190

Stort Comfortværelse, eget badeværelse, linned og håndklæde, fri WiFi, stor lækre morgenmadsbuffet med bagselv vafler. Samt adgang til dejligt gæstekøkken med TV hyggekrog.

Koldinghus for børn :Mere om Koldinghus 750 år
Udklædning for børn, bliv en prinsesse eller en prins: Koldinghus for børn

SLOTSSØBADET Nye Spray Park er “Leg, motorik og sikkerhed” Vores Spray Park er interaktiv leg med vand. Vi hjælper med at øve motorik via leg i et yderst sikkert miljø! – forestil dig, at vi har vand som sprøjter i mange forskellige formationer osv. fra gulvet – Der er således ikke tale om at du går ned i et bassin – men kan lege direkte på gulvet og altså ikke drukne eller slå dig, hvis du falder – idet gulvet er ru og ret blødt. Du kan også afprøve vore vandkanoner – en leg for hele familien og især de mindste mellem 3 og 12 år. Mere om Spraypark og Slotssøbadet

Mellem 1/2 og 1 times kørsel fra Kolding finder I et hav af oplevelser.

Tirpitz-bunkeren i Blåvand kåret som Danmarks bedste attraktion i 2017

Den gamle kanonstilling ligger som en kolos i sanset og gemmer på historier fra Atlanvolden, et enormt bunkers-projekt. Indgangen til bunkeren er gennem en underjordisk udstillings-tunnel fra Tirpitz. Tag en ven i hånden og gå på opdagelse i den mørke kanonbunker fra Anden Verdenskrig.

Her kan du selv gå på jagt efter svar på de mange spørgsmål der gemmer sig bag de 3,5 meter tykke mure af stærkt armeret beton. Hvorfor blev der bygget en stor kanonstilling lige her i Blåvand? Hvem skulle have bemandet den? Hvordan virkede kanonen – og hvor langt kunne den skyde ud over havet? Hvis du har en nørd i maven, vil du have gode chancer for at blive klogere. Og hvis du bare vil have en spændende oplevelse – ja, så er bunkeren helt sikkert også noget for dig!

Udstillingen har spor for både nørder og børn. Kun en enkelt bunker har vi gjort forbudt for børn. Hvorfor den er det, må du selv komme og opleve – hvis du er gammel nok…  Mere info om Tirpitz-bunkeren

Nationalpark Vadehavet  1 1/2 times kørsel tværs over Jylland.  Den danske del af Vadehavet er kommet på UNESCO’s liste over verdensarv – INFO OM VADEHAVET  Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg med Vadehavet i “baghaven” er alletiders oplevelse for både børn og voksne. De har daglig turer med naturvejledere helt ud i Vadehavet. Her kan man undersøge dagens fangst. ( husk gummistøvler) Efter stormvejr flokkes ravsamlere i strandkanten. Mere end 12 millioner trækfugle bruger vadehavet som spisekammer, der er et af verdens største vådområder. Sluserne ved Højer og Vidåslusen byder på vestenvindens friske luft og udsigt over vadehavet. Ved siden af ligger et lille museum, der fortæller om dyrelivet i marsken, det er ganske gratis.

LEGOLAND på alle børns ønskeliste 1/2 times kørsel fra Kolding

Det nye LEGO House i Billund en indendørs attraktion for hele familien  Mere om Legohouse