Bestil og hent Efterårsmenu og Julefrokost på vandrerhjemmet

Køkkenchefen Henrik på Danhostel Kolding tilbyder lækre menuer ud af huset.

Bestil og hent Køkkenchefens Efterårsbuffet

Forret

Bresaola  med rucola, parmesan flager, ristet valnødder, granatæble og balsamico glace

Hovedretter

Svinemørbrad med pesto og serranoskinke

Braiseret kalvesteg med urter og skysovs

Bearnaisekartofler

Små ristet krydderkartofler hertil aioli

Salat med babyspinat, nødder, appelsin og æbler

Pastasalat med bacon og senneps/honning dressing

Salat med tomat, feta, agurk, rødløg og oregano

2 slag dressing

2 slags focaccia brød og smør

Desserter

Vanille panna cotta m. syltede bær

 Chokolade brownie

∗∗∗

Kr. 249,- pr. person v/ min. 30 voksne

 Kr. 149,- pr. barn 2-12 år

 Bestil og hent Køkkenchefens store Julemenu 2017

Hvidtøls marineret sild, med kanel og anis, hertil hjemmelavet karrysalat

Nøddepaneret torskefilet, med hjemmerørt remolade

Marineret rejer, med æggecreme, estragon mayo og brøndkarse

Julekrydret frikadelle med hjemmelavet agurkesalat og smørkartofler

Andebryst med orange sovs hertil rødkåls salat, med appelsin, æbler, nødder og granatæble

Julepate med syltet svampe, cornichons og sprød serranoskinke

Appelsin marineret svinefilet, med hj. flæskesvær

Æbler stegt i brunede smør med perleløg og sprød bacon

Brie og blue, hertil abrikos kompot, syltet nødder og hj knækbrød

Jule cheesecake med kirsebær gele

Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og smør

Jule godtepose

 Kr. 230 pr. kuvert v/ min. 20 prs.

 Ekstra køb Hj. gløgg med fyld kr. 45 pr. person


Ring allerede nu til køkkenchef Henrik Pedersen på tlf. 75 50 91 40.

Menuen skal afhentes efter aftale på vandrerhjemmet Ørnsborgvej 10, 6000 Kolding