Golftilbud

2 valgfrie overnatninger for 2 prs. incl. stor morgenbuffet mellem søndag og torsdag KUN Dk. 990,-

  Tjek ledige perioder har QUICK BOOKING HER  

Inkluderet i tilbuddet:

2 personer

2 overnatninger i stort comfortværelser med eget bad og toilet

Stor super lækker morgenbuffet

Sengelinned og badehåndklæde

Gratis Parkering

Gratis WiFi

Kolding Golfbane ligger kun 3 km fra Danhostel Kolding og kan anbefales som en rigtig interessant golfbane. Greenfee til Kolding Golf Club købes i klubben.

Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at  greenfeepriser varierer alt afhængig af uge dagen og tidspunkt på dagen. Derfor bedes man tjekke Golfbox for at se priserne. Juniorer spiller dog altid, uanset Yield-Managementprisen, til dkr.150. Afbenyttelse af driving-rangen er inkluderet i greenfee. For leje af trolleys bedes I henvende jer i enten restauranten eller sekretariatet for leje, og disse koster kr. 50 pr. trolley. Buggies kan bookes gennem sekretariatet til kr. 250 pr. runde (nøgle hentes og afleveres i restauranten udenfor sekretariatets åbningstid) for greenfeegæster. Kolding Golfklub

 Try3golf

Fredericia Golf Club • Golfklubben Lillebælt • Birkemose Golf Club for kun DKK. 500 

1 stk. Greenfee billet til valgfri bane kr. 200,-
TRY3GOLF Greenfeebillet: kr. 500,- giver mulighed for en golfrunde på hver af de 3 samarbejdende golfbaner.

Greenfee billetter til disse 3 baner kan købes i vores reception. I booker selv spilletider på golfbox. 
Ved ankomst til golfklubben beder vi dig om at bekræfte din starttid via af vores touchskærme. Der vil under betaling fremkomme en pris for golfrunden, som betalingsmiddel vælges billet/voucher og den stemplede billet benyttes som betaling.

Lidt om de 3 baner:” I Destination Lillebælt er der kort afstand mellem de gode golfoplevelser med gode overnatningsmuligheder i nærheden. Vores golfbaner har udfordringer til både de øvede og uøvede golfspillere
Med Try3golf Greenfeen får du mulighed for at spille golf på de tre forskellige golfbaner, Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Club til én samlet pris.
De tre golfbaner er udfordrende på hver deres måde. Fredericia Golf Club ligger i kuperet terræn med sø tæt på mange af hullerne. Golfklubben Lillebælt ligger langs kystlinjen tæt på Middelfart Marina og giver udsigt til Lillebælt fra alle hullerne. Birkemose Golf Club ligger i et bakket landskab med kuperet golfbane og udsigt ud over dalen.” kopi fra Try3golf.

 

Det siger vores golfgæster: Veteranerne fra Roskilde Golfklub, har overnattet på Danhostel Kolding: “Et helt fantastisk sted med en unik betjening, skøn morgenmad og super værelser til en rigtig god pris. Vi smurte nogle solide bane sandwichs til touren, og følte os godt klædt på inden vi drog af sted til Vejle Golfklub. Her vandt vi og blev Danmarksmester i Veterangolf. Det betaler sig, at lade op det helt rigtige sted, og få den helt rigtige forplejning. Derfor kan vi trygt anbefale Kolding Vandrerhjem.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter

Hilsen TEAM Danhostel Kolding