LEJRSKOLE - Danhostel Kolding
  • Dansk
    • English
    • German

LEJRSKOLE

LEJRSKOLE – Danhostel Kolding

HISTORIE • KUNST • KULTUR & DESIGN er for fremtidens unge.

LEJRSKOLE med All Inklusive kr. 370 v/min 2 døgn pr. prs. pr. døgn  incl. 25% moms.
Aftensmadsbuffet med isvand, madpakker med frugt og vand, stor lækker morgenmadsbuffet
Tilbud hvis hele gruppen lejer sengelinned og håndklæde pr. person kr. 65 ellers kr. 80 pr. sæt
GRATIS adgang til badelandet SlotssøBadet

SJOVE AKTIVITETER – FÆLLES OPLEVELSER OG LÆRING FOR LIVET I KOLDING

Vi ved lige hvad børn kan lide og sørger for, at maden bliver en dejlig oplevelse. Lederne vil også finde lækkerier og kaffe på kanden. Hvis klassen ønsker kage eller andre lækkerier udover, så er det bare at aftale det med os ved reservationen. Ved særlige madbehov så som madallergi, giver I os bare besked ved reservationen, så tager vi også hånd om det.

Overnatning i store værelser med eget bad og toilet samt fri WiFi. Undervisningslokaler kan lånes efter nærmere aftale.

Sjovt og Socialt.

Gå i dybden med fælleshygge og uhyggelige historier. I Christian 4. vinkælder under vandrerhjemmet finder I plankeborde og bænke og spændende spil. I lokalet ved siden af, kan der dystes i fodboldspil eller planlæggelse af  skattejagt, som I kan udøve i den lille skov og de mange trapper lige ved siden af vandrerhjemmet.

Dansk og Historie.

Koldinghus Jyllands sidste kongeslot har gennem sin mere end 700-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historien med storhed og fald. Oprindeligt blev Koldinghus bygge som et værn mod hertugdømmerne i syd, men gennem årene ændrede Koldinghus sig fra at være soldaternes hjemsted til at være det foretrukne opholdssted for konger og dronninger. Her er en fangekælder med en spøgelseshistorie og detektivopgave for de snu.  Tjek INFO.

Skamligsbanken er blevet et mindested efter at Danmark i 1864 tabte krigen mod Tyskland. I dag er Skamlingsbanken ikke blot et smukt udsigtspunkt og yndet udflugtsmål. Her er rejst mindesmærker over betydelige personer og begivenheder i den sønderjyske sag – det sidste efter genforeningen i 1920, hvor den nuværende grænse blev fastlagt.

Christiansfeld er Danmarks eneste UNESCO-by. Kong Christian VII gav i 1771 tilladelse til, at brødremenigheden måtte opføre en by i Danmark. Det var medlemmer af Brødremenigheden fra byen Herrnhut, som rejste til Danmark for at begynde en menighed her, og det er deres gode håndværk som stadig ses i mange bygninger. Christiansfeld Centeret er formidlingscenter for verdensarven og et godt sted at begynde besøget i Christiansfeld. Historien bag byen er stadig levende og charmerende og et enestående eksempel på en arkitektur, der illustrerer et bestemt trin i menneskets historie.

Kunst, Kultur og Design

Trapholt. Her kan I gå på opdagelse i kunsten sammen med Detektiv Fjumre. Med falsk overskæg og forstørrelsesglas. Trapholts tankevækkende faste og skiftende udstillinger er med til at sætte vores tid og kultur i perspektiv. Dansk design når det er bedst med bl.a Arne Jacobsen, Wegner og Piet Hein. Tjek INFO

Krop og Bevægelse.

Kolding Legepark er gratis, her kan du gynge op til himlen, rutsje så det kilder i maven, sejle en tur på søen og spille minigolf, prøve moon-cars og klatre.

Slotssøbadet ligger 10 min gang fra vandrerhjemmet, her kan du prøve Danmarks første indendørs SPRAYPARK med et væld af vand og leg, vandrutsjebane og legebassiner hvor man kan svømme mod strømmen. Tjek INFO

Marielundskoven ligger tæt på byen. Her er forskellige ruter, distancer og sværhedsgrader til både cykle- og vandreturer. Lej cykler og tag en tur på den nedlagte jernbane langs Troldhedestien eller sejl i kano på Kolding Å.

Kolding Legepark

Koldinghus for børn

OBS! Ovenstående priser gælder kun Lejrskoleklasser fra 0 til 10 klasse. Vandrerhjemmets gæstekøkken kan IKKE benyttes af lejrskoler, det er kun beregnet til små familier. Foto venligst udlånt af Funky Monkey Park, Visit Middelfart og Koldinghus