Tilkøbspakker til lejrskole - Danhostel Kolding
  • Dansk
    • English
    • German

Tilkøbspakker til lejrskole

Jobinson – teamwork forenet med masser af sjov i vores 5-stjernede badeland

Jobinson er en sjov måde, hvor man kombinerer samarbejdsøvelser med masser af leg, udfordringer og konkurrencer. Programmet sammensættes alt efter alderstrin, så alle kan være med.
Eleverne inddeles i to hold med maks. 8 personer på hvert hold. Vores instruktører og livreddere vil under hele ekspeditionen være med holdene og vejlede i de forskellige dyster. Det kan være aktiviteter som rutschebaneræs, gå-på-vandet, udspring osv.

Med Jobinson får eleverne en unik oplevelse med deres klassekammerater, som foruden en masse sjov og god motion, vil give gavnlige samarbejdsopgaver som der kan drages nytte af i andre sammenhænge.

Jobinson varer 1-2 timer afhængig af antal deltagere på hvert hold.

Efter dysten er der fri adgang til SlotssøBadets faciliteter, så længe I har lyst.

Maks. 16 personer (ved flere en 16 personer, kan der køres flere hold)
Min. 8 personer

Tilkøb Jobinson til jeres lejrskoleophold på Danhostel Kolding til kr. 135,- pr. person

 

Livredning & førstehjælp

Som et led i jeres lejrskoleophold tilbyder vi muligheden for en unik læringsoplevelse for jeres elever. Livredning og førstehjælp er noget vi alle – uanset alder – kan stå i en situation, hvor viden om dette, kan betyde alt.
SlotssøBadet har igennem de seneste 10 år afholdt de populære Delfinuger, hvor børn og unge lærer at svømme, begå sig i og omkring vand og førstehjælp. Med afsæt i disse erfaringer, har vi sammensat et koncentreret forløb, som har fokus på livredning og førstehjælp.

SlotssøBadets professionelle livreddere vil guide eleverne igennem, hvad man gør når uheldet er ude, både på land og i vand. Foruden den nødvendige viden om førstehjælp samt hjerte-lunge-redning, vil der være forskellige cases med fokus på at blive dus med vand, bjergning af person i vand, kunne hjælpe andre og være skarp i pressede situationer. Teknikker m.v. vil også kunne bruges ved en tur på stranden.

Forløbet sammensættes efter alderstrin og kan gennemføres i alderen 8-17 år.
Der er plads til maks. 16 personer og forløbet tager ca. 3 timer

Tilkøb Livredning og førstehjælp til jeres lejrskoleophold på Danhostel Kolding til kr. 265,- pr. pers. inkl. diplom