VÆRELSER

VÆRELSER OG SENGE på Danhostel Kolding  TILBUD BOOKES HER

22 store comfort værelser fra 17 kvm og 31 kvm + privat badeværelse,  enkeltværelser, dobbeltværelser, 4- 5- og 6 sengs værelser samt 8 sengs værelse. 

Nye boksmadrasser på alle værelser og overkøje der kan lukkes ned, når den ikke benyttes. Indrettet med bord og stole. Skabe til bagagen og knagerække samt spejl og gratis WiFi. Nogle værelser har lænestol og læselampe. Nogle værelser har fransk altan med udsigt, andre har direkte udgang til haven. 4  værelser i underetagen er indrettet med separat toilet- og baderum og ligger tæt på parkeringsplads og gæstekøkken. Giv os besked, hvis værelset skal være let tilgængeligt uden trapper.

5 Økonomi værelser med delt bad og toilet på gangen.  4 dobbeltværelser indrettet med boksmadrasser, 1 værelse har 2 boksmadrasser og overkøje der kan lukkes ned, når den ikke benyttes. Håndvask og spejl på værelset.Lille bord og stole, samt mindre garderobe. Gratis WiFi.

Alle værelser er forsynet med nye dyner og puder. Sengelinned skal altid benyttes, du kan medbringe det selv eller leje det i receptionen.Bemærk venligst

– Af hensyn til andre gæster skal der være ro på vandrerhjemmet i tidsrummet 23:00-07:00  
– Alkohol og andre rusmidler må ikke medbringes på vandrerhjemmets område
– Madlavning og spisning på værelset er ikke tilladt .
Rygning og E cigaretter er ikke tilladt indendørs.